• Frenchtitude

Celebrity Summer Styling Tricks That Can Be Carried Into Fall

by CHRISTIAN ALLAIRE via Vogue / photo Backgrid


Đừng vội vã cất đi những món đồ của mùa hè - với bí quyết từ các trendsetter như Selena Gomez, Hailey Beiber và Emily Ratajkowski, bạn hoàn toàn có thể tận dụng chúng trong mùa thu năm nay!Có 2 tuýp người trên thế giới: những người yêu thích quần áo mùa hè và những người không thể chờ đến mùa lạnh để được mặc áo khoác và trang phục nhiều lớp. Bất kể tuýp nào thì những ngày giao mùa vẫn khiến chúng ta lúng túng không biết nên mặc gì. Nhưng chỉ cần quan sát cách phối đồ của các sao, bạn chắc chắn sẽ tìm được nguồn cảm hứng mới.


Sau đây là những bí quyết tận dụng tủ đồ mùa hè để mặc đẹp vào những ngày thu sang từ các trendsetter như Selena Gomez, Hailey Beiber và Emily Ratajkowski.


1. Váy kết hợp cùng sneakers

Vào thu, các ngôi sao như Emily Ratajkowski và Kendall Jenner vẫn mặc những chiếc váy hè ngọt ngào nhưng làm chúng trở nên cool hơn khi kết hợp cùng sneakers thay vì giày cao gót hay sandals.


Kendall Jenner

2. Ton sur ton

Kate Bosworth tiếp tục hot trend mùa hè này với bộ đầm họa tiết nhuộm tie dye đến từ Christopher Esber.


Kate Bosworth

3. Layer áo crop top

Crop top là tiêu điểm mùa hè khi được các sao như Hailey Bieber ưa chuộng. Bạn vẫn có thể mặc những chiếc crop top sexy này khi trời dịu mát bằng cách layer với quần cạp cao hay áo khoác nhẹ bên ngoài.


Jennie

4. Sexy cardigan

Sexy cardigan là xu hướng bất ngờ nhất của mùa hè năm nay. Selena Gomez khéo léo mặc lại sexy cardigan cùng áo cổ lọ và quần jean cho những ngày thời tiết trở lạnh.


Selena Gomez

--

There are two types of people in the world: those who love summer dressing and those who can’t wait for fall’s outerwear and layering instead. No matter your preference, there’s a smart way to channel both seasons as we enter the tricky transitional months—just turn to some well-dressed celebrities for inspiration.


From Rihanna to Bella and Gigi Hadid, these trendsetters all took unique approaches to styling their own outfits this summer. The best part about their secrets? These subtle tricks can be carried into the fall, too—meaning you won’t have to scratch your head thinking of fresh ensembles as the months grow colder.


Below, find four of the very best celeb-favored styling tricks for the changing seasons.


1, Dresses and Sneakers

This summer, celebrities such as Emily Ratajkowski and Kendall Jenner all offset their sweet summer dresses with cooler sneakers rather than the expected heels or sandals.


2, Head-to-Toe Dressing

Monochromatic styling—even with loud prints—was a summer standout. Kate Bosworth doing all-over tie dye and made we fall even harder.


3. The Layered Crop Top

It’s easy to understand why the crop top is a summer hit: given the sweltering temperatures, stars such as Hailey Beiber or Jennie opted to show skin to, well, simply cool off. But the ab-revealing piece was more sizzling than cool, especially when paired with high-waist trousers.


4. The Cardigan’s Sexy Spin

The sexy cardigan is the most unexpected trend of the summer. Selena Gomez paired her cardigan with a turtle neck and jeans underneath, which is a great fall outfit idea.----------------------------

FLANERIE CONCEPT STORE

2nd floor, 21 Trang Tien, Ha Noi, Viet Nam

Hotline: (+84) 9 81 90 68 66


[website] http://flanerie.vn/ [instagram] flanerie_journal

[facebook] https://www.facebook.com/flanerie.hanoi/

#FLANERIE #FW19 #STYLINGTRICKS #Celebrity #EachxOther

#PORTS1961 #Ellery #Eudonchoi #ADEAM #CMEOCollective #ChristopherEsber #Rihannah #SelenaGomez #KendallJenner #Jennie #KateBosworth #HaileyBeiber #EmilyRatajkowski #BellaHadid #IrinaShayk #fashion #contemporaryfashion #conceptstore #designer

logo white.png
  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Flanerie

41 Tràng Tiền, Hoàn Kiếm, Hà Nội 110109, Vietnam

098 190 68 66